Ook de kleine maniakken komen aan hun portie krankzinnigheid.

Heb je weleens een kinderpartijtje meegemaakt? Wat een waanzin! Anderzijds zijn de waanzinnige werelden van kinderen buitengewoon inspirerend en houden zij ons nederig in ons besef van de waanzinnige wereld waarin wij leven. Wat is echt is en wat niet? Lees meer…

Wisten jullie dat er een waanzinnige boomhut is die ieder jaar 13 verdiepingen hoger wordt? Anno 2019 telt de boomhut al 104 verdiepingen en volgend jaar dus 117, wat een waanzin! In de boeken is er bijvoorbeeld een zwembad met haaien, een bowlingbaan, een geheim laboratorium, een bananenvergroter en een babydinopark!

Tijdens Festival Waanzin worden kinderen uitgedaagd middels een kleine doe-expo om in hun eigen waanzinnige verhaal te stappen. Krankzinnig dat jullie erbij zijn! Wij zijn dolenthousiast dat onze kinderen kunnen komen meebeleven tijdens het festival. De act is hier terug te vinden op onze website.