foto1_fabfoto2_fabfoto3_fabfoto4_fab

ALGEMEEN

WAAR EN WANNEER IS FESTIVAL WAANZIN?

Zonder dollen, het gaat echt gebeuren. Festival Waanzin vindt plaats op 13 en 14 september 2019 in de Fabrique Ludique in Hilversum. 

WAT ZIJN DE OPENINGSTIJDEN?

Wij beginnen op vrijdag om 17 uur en zaterdag om 14 uur. Beide dagen gaan we door tot 23 uur. Wil je daarna nog meer gekkigheid? Het centrum van Hilversum en haar uitgaansgelegenheden liggen op loopafstand van de Fabrique Ludique.

HOE KAN IK BETALEN?

Tijd is geld. Klinkklare onzin. Geld is geld en tijd is tijd. Bij de ingang kun je pinnen of met contant geld betalen. Wil je contant geld opnemen? Dit kan bij de (ING) Riebeeck Galerij op de Oosterengweg 94. Kost je vijf minuutjes lopen.

ZIJN ER HUISREGELS?

Ook waanzin is gebonden aan grenzen, hieronder de meest (voor de hand liggende) huisregels: 

  • Alcohol wordt alleen aan bezoekers van 18 jaar of ouder geschonken. Bij twijfel kan er gecheckt worden;
  • Aanwijzingen van Festival Waanzin medewerkers opvolgen;
  • Je dient je te kunnen legitimeren. Het kan gebeuren dat je ter controle gefouilleerd wordt (door medewerkers die daartoe bevoegd zijn).
  • Geweld, (seksueel) intimiderend-, beledigend en/of discriminerend gedrag doen wij niet aan;
  • Geen wapens of andere ongein die een gevaar voor de veiligheid op kunnen leveren;
  • Het gebruiken van, en het handelen in hard- en softdrugs is verboden;

Wil je de Fabrique Ludique huisregels checken? Ga dan naar deze pagina. Heb je vragen over iets wat niet duidelijk is? Of heb je een vraag die onbeantwoord blijft? Stel hem aan Fabrique Ludique via de chat op Facebook! Of via onze contactpagina.

GEVONDEN VOORWERPEN

Ik heb (vreemde) voorwerpen gevonden.

Check voordat je het wegbrengt of het wellicht bij het project hoort. Voorwerpen die onbekend blijven kun je afgeven bij de de ingang.

Ik ben iets (excentrieks) kwijt geraakt

Als je iets bent kwijtgeraakt spreek dan een medewerker aan of stuur even een mailtje naar: info@festivalwaanzin.nl en beschrijf wat je verloren bent. Zodra wij iets vinden nemen we contact met je op. Hou ook de facebookpagina van Fabrique Ludique in de gaten, daar zullen wij dan onbekende spullen neerzetten. 

TIJDSCHEMA/DAGINDELING?

Het blokkenschema wordt op een later moment bekend gemaakt. 

TICKETPRIJZEN 

Festival Waanzin vraagt bij de ingang een zot bedrag van €3,- Alle voorstellingen en optredens zijn gratis, als in de trant van kost geen geld, they only want your madness! 

ETEN EN DRINKEN

Dat gefreak met plastic munten daar doen wij niet aan. Op het festival wordt koffie, thee, fris, bier en wijn geschonken. Wij geven wat er wordt gevraagd en nemen wat er wordt gegeven.  Hannibal Kitchen maakt voor ons van gered eten heerlijke gerechten voor een donatie!

FOTO’S EN PERS

Mag ik foto’s maken?

Bezoekers mogen foto’s maken, zolang het niet al te buitensporig is, verbazing wil je toch vastleggen? Neem vooral je fototoestel, camera of mobiel mee. Echter, (semi-)professionele camera’s liever niet. Wil je waanzinnige foto’s maken? Laat het ons weten via info@festivalwaanzin.nl

OVERIG

Waar kan ik parkeren?

Festival Waanzin wordt georganiseerd in de Fabrique Ludique met bizar veel parkeergelegenheid in de buurt en op loopafstand van het NS-station.

Auto

In de omgeving van de Fabrique Ludique is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Trein

Festival Waanzin is bijzonder eenvoudig te bereiken met de trein. Check hoe makkelijk de looproute is vanaf het station. 

Fiets

Er zijn genoeg plekken waar je een bike neer kan zetten rond de Fabrique Ludique, wil je liever een bewaakte fietsenstalling? Je kan je bike ook in de overdekte fietsenstalling bij het stationsplein stallen.

IK WIL GRAAG HELPEN, KAN DAT?

Wat een waanzin: van organisatie tot barpersoneel, van op – en afbouwers tot technici, dit festival wordt volledig georganiseerd door gekkenwerkers. Daarom zijn we buitensporig enthousiast wanneer meer helden ons een handje willen helpen!

Wil je vrijwilliger worden of op een andere manier helpen bij Festival Waanzin? Stuur een e-mail naar info@festivalwaanzin.nl met wat tekst en uitleg, dan fiksen we iets voor je! 

TOT SLOT

Raoul van de Wetering, bedankt voor het gebruik van de te gekke locatie! De ruimte is het perfecte decor om te creëren en creativiteit de vrije loop te laten gaan. Want zeg nou zelf: op wat voor plek kan je nou beter loskomen van vastgeroeste patronen dan op een verroeste plek?