Waanzin

In een normale wereld de enige vrijheid

Fabrique Ludique presenteert festival Waanzin. Loop door de oude metaalfabriek aan de Mussenstraat en laat je verrassen door de waanzin van mens en maatschappij. In elke hoek kan iets ontdekt of beleefd worden. Er is theater, dans, muziek, multi-media, fotografie, fashion en beeldende kunst. Kom kijken, dansen, lekker eten en drinken. Een ludieke en inspirerende dag voor iedereen.

Wat kan je verwachten? Denk aan een interactieve mensenmachine, voorstellingen over sociale druk, wezenlijk contact, stigmatisering en gevangenschap tussen wonderland en de realiteit. Het gaat over Instagram, dé plek om je eigen unieke zelf aan de buitenwereld te tonen. Toch? Het gaat over je meest nutteloze aankoop en alle andere aankopen die je ooit hebt moeten doen en een speurtocht naar het juiste hokje. Het gaat over waanzin in je hoofd, de waanzin van anderen en de waanzin van ons culturele gedrag dat zo normaal schijnt te zijn.

Kom vrijdagavond 13 vanaf 17:00 uur of zaterdag 14 september vanaf 14:00 uur naar Fabrique Ludique op de Mussenstraat 55. Wij vragen een kleine donatie van 3 euro aan de deur. Zowel vrijdag als zaterdagavond staat er twee vette bands geprogrammeerd! Wij zijn geopend tot 23.00 uur.

Houd de website in de gaten voor meer info over tijden van voorstellingen en optredens!