NaaiMoos

NaaiMoos

Hoe vaker je een bepaalde gedachte denkt, hoe sterker het pad van die gedachte wordt. Het kan dus maar beter een positieve gedachte zijn!
Met deze regel van de kwantum fysica in mijn achterhoofd verklaard dat misschien wel waarom ik zo ontzettend positief ingesteld ben. Van jongs af aan probeer ik mezelf al te omringen met dingen waar ik blij van word. Fijne lieve mensen, lekker eten, bijzondere materialen die mij inspireren en spannende avonturen.
Dat geeft mij houvast en rust in de Waanzin van alledag. En aangezien we allemaal met elkaar verbonden zijn, probeer ik mijn omgeving hier zoveel mogelijk in te betrekken. Sta eens stil, maak je wereld wat kleiner. Waar vliegt dat vliegje nou eigenlijk heen? Ga op een bankje zitten in een park en staar eens flink voor je uit. Verwonder je over dingen die zo normaal lijken maar het eigenlijk
helemaal niet zijn…
Waar ik ook blij van wordt is mooie dingen maken! En samenwerken, en dan maar kijken wat er gebeurt. Plannen maken en daar net zo hard weer vanaf wijken! Precies daarvoor heb ik deze installatie gemaakt. De basis staat vast, en nu is het aan jullie om de verdere invulling er aan te geven. Ik heb een idee van wat ik wil. Maar hoe het uiteindelijk wordt weet niemand… Heerlijk!
Buiten de lijntjes kleuren mag dit keer, als het maar mooi wordt! Gebruik alles wat je tegenkomt. Zet wat los is vast en hang op wat staat. Krijt, smijt en slijt er lekker op los! Veel plezier, en verras me… Maar belangrijker nog, verras jezelf!